Smiley: E important să te entuziasmeze lucrurile pe care le faci.

Cel mai popular artist din România, cu o carieră de 15 ani, antrenor la Vocea României, performer și compozitor, Smiley (Andrei Tiberiu Maria) le-a împărtășit câteva dintre părerile și viziunile lui micilor iubitori de muzică și interent prezenți la lansarea cărții Cum am devenit YouTuber, apărută la Editura Niculescu. 

  • Eu sunt  cu content muzical pe YouTube de când a apărut platforma. HaHaHa Production e primul label muzical care a semnat contract cu Google pentru YouTube. Am tot postat videoclipuri muzicale.
  • Smiley Omul pe YouTube există ca idee de mult timp, doar că timpul meu este foarte limitat în general și de aceea abia anul acesta în martie am decis să fac scurte episoade despre lucruri care mă interesează, care îmi stârnesc curiozitatea, despre viața mea de om în general. Am început toată treaba asta luând contact cu câțiva dintre YouTuberii din România, care să mă învețe cum să fac toată treaba asta. Deși sunt probabil cel mai în vârstă din cartea asta, sunt cel mai tânăr YouTuber de content altfel decât muzical.
  • Înainte să-ți faci un canal de YouTube e important să te întrebi de ce îl faci. E important ca tot ceea ce puneți pe canalul vostru de YouTube să vă intereseze, să vă pasioneze, pentru că altfel după câteva episoade începeți să vă plictisiți. Trebuie să fie ceva care să vă entuziasmeze pe voi în primul rând pentru a ne entuziasma pe noi ceilalți care ne uităm. 
  • Văd că din ce în ce mai mult în lumea noastră totul se judecă în likeuri, commenturi, shareuri, reachuri, abonați. Contează lucrurile asta dacă vrei să devii un YouTuber celebru, dar după părerea mea cel mai tare contează să te simți tu bine făcând ceea ce faci, să te simți bine cu tine, cu rezultatul final, să-ți păstrezi pasiunea și entuziasmul pentru ceea ce faci, să inventezi feluri de a face content pe YouTube. Contează să fii tot timpul în căutarea adevărului, în căutarea lucrurilor interesante de postat pe internet. Să încerci să fii original.

Verbs describe us
0

Scrie ce simți