Domnul Victor Rebengiuc, omagiat la Festivalul Național de Teatru 2017

Domnul Victor Rebengiuc a fost invitatul-surpriză din lansarea Festivalului Național de Teatru din anul 2017, eveniment ce a avut loc la fostul sediu al Teatrului Național București. Cu o carieră de peste 60 de ani în teatru și film, domnului Victor Rebengiuc îi este dedicată ediția cu numărul 27 a Festivalului Național de Teatru.  Chiar astăzi, 17 octombrie 2017, iubitorii de teatru bucureșteni îl pot vedea pe domnului Victor Rebengiuc la Teatrul L.S.Bulandra la Sala Toma Caragiu în spectacolul Marmură, regia Yuri Kordonsky.

Verbs describe us – Susținem #culturacastildeviață a participat la evenimentul de lansare al Festivalului Național de Teatru și vă prezintă un minivideo cu directorul festivalului, doamna Marina Constantinescu și domnul Ion Caramitru, președintele Uniunii Teatrale Române și manager Teatrul Național București și apariția neașteptată în aplauzele tuturor a domnului Victor Rebengiuc.

Suntem împreună: spectatori, creatori, oameni care cred până la capăt că teatrul schimbă lumea. Să învățăm de la artiști că viața merită trăită cu o mare intensitate. Este foarte important să știm să dăruim. (Marina Constantinescu)

 

Verbs describe us
0

Scrie ce simți