În așteptarea lui Johnny Depp, muzicianul :D

Este foarte ciudat cum anul trecut de ziua lui postam niște citate de-ale sale despre muzică dintr-un video interviu cu Larry King și anul acesta, mai precis în câteva ore, îl voi vedea și asculta cântând live pe scenă. Mi se pare ireal că actorul cu care a cărui muncă am crescut, s-a întors la prima dragoste a sa, muzica, și iată voi fi și eu părtașă la împărtășirea acestei dragoste prin prezența mea la concert, în cercul Diamond. 
Conform Wikipedia, The Hollywood Vampires este o trupă care s-a fondat în 2015 pentru a onora memoria artiștilor care au murit datorită exceselor în anii 70. Membrii principali sunt Alice Cooper – voce și muzicuță, Johnny Depp – chitară și backing vocals și Joe Perry – chitară, iar dintre muzicienii colabatori se numără Tommy Henriksen, Matt Sorum, Duff McKagan, Robert DeLeo, Bruce Witkin.
Într-un video-interviu, Keith Richards spune despre Johnny Depp că: Foarte mulți oameni nu știu faptul că Johnny este un foarte bun muzician. Iată că iubitorii de muzică și film îl vor asculta în seara aceasta.
Este excelentă ideea lui Alice Cooper de a înființa o trupă prin care generația să cunoască rockul anilor 70. Am ascultat câteva piese, sună foarte bine, iar versurile sunt bune… Mă bucur că mai există trupe care compun din care îmi place aceasta în mod special…


Mai sunt câteva ore. Iată că la a doua tinerețe, Johnny Depp își trăiește visul adolescenței – acela de a cânta într-o trupă rock și eu alături de alți iubitori de muzică și film vom fi acolo ca să trăim alături de el acest vis. Fabulos…Nu credeam vreodată că voi avea șansa de a-l vedea în carne și oase pe actorul meu preferat de peste jumătate de viață. Johnny e un artist din toate punctele de vedere – în afară de muzică și actorie, își ocupă timpul și cu pictura.  Este singurul actor cu filmele căruia am făcut BINGING. Când s-au închis teatrele, preț de o săptămână m-am uitat la toate filmele sale de la primul până la ultimul și am remarcat un lucru extrem de rar la Hollywood – diversitatea interpretării și a alegerii personajelor. Acum, eu știu că la Hollywood există o echipă întreagă care te ajută să te pregătești pentru filmări și un agent care te ajută să obții rolurile cele mai ofertante pentru actori, care în primul rând îi pun în valoare și prin care câștigă. Totul e pe câștig acolo.
Cum spune Johnny Depp în video interviul cu Larry King: Mi-am construit cariera pe 20 de ani de eșecuri ale box-office-ului.
Iată o performanță – Să fii iubit pentru rolurile tale, să câștigi bani, popularitate și prestanță, și totuși filmele să nu se vândă și să nu beneficieze de simpatia criticilor.

Verbs describe us
0

Scrie ce simți