Evenimentele culturale la sfârșit de mai la Journey Pub

Proiecția documentarului HAPPY Movie | eveniment susținut de Institutul pentru Fericire 30 mai 2016, orele 19.00, la Journey Pub (str. George Enescu nr. 25, în Piața Romană)

Bilet: 15 ron – bani distribuiți către Institutul pentru Fericire pentru campania de autosusținere a proiectelor pe care le dezvoltă în beneficiul publicului din România

FB: https://www.facebook.com/events/1587597108236702/

______Despre HAPPY Movie_____

HAPPY este documentarul de la care a început totul. Pe 11 februarie 2012 a avut loc lansarea sa internațională, iar în Romania difuzarea a fost organizată de echipa ce la puțin timp după a înființat Asociația "Inițiativa pentru Fericire". Se așteptau atunci să vina maxim 30 de oameni, adunați dintre prieteni și familie. Au venit, în schimb 200.

De atunci, HAPPY a făcut înconjurul lumii, a fost urmărit de sute de mii de oameni, a câștigat premii la festivaluri din Europa și Statele Unite, a fost folosit ca material educativ în numeroase contexte la nivel mondial și a devenit cel mai descărcat documentar pe iTunes.

HAPPY îmbină informații relevante din psihologie pozitivă și neuroștiință cu povești de viață impresionante de pe mai multe continente, de la mlaștinile din Louisiana, la deșertul Namibia, la plajele din Brazilia și până la Buthan și sătucele din Okinawa.

Te invităm să urmărești trailerul documentarului și să ni te alături la Journey Pub luni, 30 mai, de la ora 19.00:

_______Informații logistice_____

Difuzarea va avea loc la Journey Pub, iar deschiderea evenimentului va avea loc la ora 19:00. Participarea presupune o donație sugerată de 15 de lei, dar oricine este binevenit să participe, indiferent de suma cu care poate contribui.

Întrucât numărul de locuri este limitat, particiarea se face pe bază de înscriere cu un click aici: http://www.ipf.ro/evenimente/happy-movie- journey-pub.

Te așteptăm cu drag!

Povești de blog: HAICUSORI | Maroc – un alt univers

31 mai 2016, orele 19.oo, la Journey Pub (str. George Enescu nr. 25, în Piața Romană)

Site: www.haicusori.wordpress.com

FB: https://www.facebook.com/events/1732969693649038/

Pe www.haicusori.wordpress.com scriu despre ceea ce văd, ceea ce trăiesc și ceea ce simt. Treaba devine haioasă atunci când mi se cere să scriu despre mine. Eu sunt suma tuturor experiențelor prin care trec. Sunt o tipă jovială, aventuroasă și atât de sinceră încât, atunci când vorbesc, oamenii mă ascultă. Cel mai mult în viața asta îmi place să trăiesc. Este atât de simplu. Și am ajuns să nu îmi bat joc de timpul vieții tocmai pentru că am învățat să-l prețuiesc. Când fac asta, atunci sunt cea mai bună Sori. Atunci îmi place de mine.

După Europa, America de Sud şi SUA, am ales, de această dată, să fac un prim pas către continentul african. Prima destinaţie în acest sens a fost Marocul, unde visam să ajung deja, de câţiva ani. Îmi doream să pot vedea culorile lui, să simt gustul mâncărurilor tradiţionale şi, pentru prima oară, să iau contact cu religia musulmană. Decizia a fost luată de pe o zi pe alta, aşa cum îi şade bine unui spirit aventuros. Marocul mi s-a desluşit ca fiind un alt univers, iar pentru că mi-am acordat incă o şansă de a trăi cum îmi place, vă invit pe 31 mai, ora 19:00, la Journey Pub and More, să vă povestesc.

Rezervări la eveniment: 0752 285 286

Parteneri media: Orasul Vorbeste – RRC, Gratuitor.ro, RomaniaPozitiva, Chestii Urbane,

InOras.ro, OrasulM.eu, Anyplace.ro, Judy Florescu, Filme-Carti.ro, Bookblog.ro

Verbs describe us
0

Scrie ce simți