#crowdfunding- Aducem arta mai aproape de tineri

Echipa Festivalului Național de Arte pentru Liceeni „Florian Pittiș”  vă mulțumește pentru susținerea acordată până acum și vă aducem la cunoștință de această dată lansarea noii noastre campanii de crowdfunding-Aducem arta mai aproape de tineri.

Precum știți deja, festivalul  este susținut prin munca voluntară a 50 de liceeni, membri ai Trupei de teatru „AS” sau ai Colegiului Național „Gheorghe Lazăr”, București. 

Se spune că adolecenții sunt încăpățânați și motivați, iar noi recunoaștem că suntem așa pentru că nu vrem doar ca festivalul să continue să existe, ci să devină un model și o sursă de inspirație pentru tineri.  Astfel, pentru a aduce arta mai aproape de aceștia, am creat o campanie de crowdfunding pentru ca cei aproximativ 100 de participanți să se bucure la maximum de experiența Pittiș. Mai multe detalii despre campania de crowdfunding, chiar aici.

Deși anual Teatrul „Lucia Sturdza Bulandra” crede în proiectul nostru și ne pune la dispoziție sala pe parcursul celor trei zile de eveniment, încă avem nevoie de 750 de dolari care să acopere cheltuielile tehnice ale festivalului.

Cum orice ajutor este binevenit, ne-am bucura tare mult dacă ați empatiza cu noi în această campanie prin distribuirea unor mesaje pe canalele dumneavoastră de Social Media (nu ne supărăm dacă ne dați și tag) sau chiar printr-un material scris.

Credem că avem multe de spus. Și este abia ediția cu numărul nouă.

Verbs describe us
0

Scrie ce simți