Stefan Bănică va susține un concert la Londra pe 9 octombrie

Iubitorii de muzică din Londra sunt așteptați la Troxy 490 Commercial Road, E1 0HX  pentru a asista la concertul celui mai activ și divers artist român, Ștefan Bănică. În anul  2006, Ștefan Bănică a cântat în duet cu soprana Angela Gheorghiu în Hyde Park, piesa “Numele tău”, în varianta simfonică pop-rock, compoziție proprie a artistului pe care o regăsim pe single-ul cu același nume.

Iată că acum la 10 ani după evenimentul din Hyde Park, Ștefan Bănică ajunge din nou la Londra, iar iubitorii de muzică de calitate pot asculta cele mai noi și îndrăgite compoziții muzicale ale artistului, care bate recorduri în fiecare an prin numărul de spectatori plătitori de bilete la fiecare concert al său. Din 1994 a început seria de concerte de la Sala Palatului, iar de atunci până acum a susținut peste 2000 de concerte în întreaga țară și peste 200.000 de oameni au asistat la concertele sale, care sunt gândite special pentru a îmbina eleganța și buna dispoziție prin muzică și mișcare scenică. Nu este necesar să fii un fan înfocat al rock n roll-ului ca să participi la un concert Ștefan Bănică, trebuie doar să vii deschis și să-ți placă muzica, să vrei să te simți bine și vei avea o surpriză de zile (și nopți) mari.  Se poate să nu-ți placă rock n roll-ul, dar după un concert Ștefan Bănică s-ar putea să te îndrăgostești de acest gen muzical care nu va muri niciodată și va bucura generații întregi în continuare prin artiștii care îi sunt tributari.

În mod cert românii din Londra vor avea o seară de neuitat în compania muzicii de calitate create de un artist formidabil și echipa sa.

Pentru informații referitoare la achiziționarea biletelor pentru concertul de Ștefan Bănică de la Londra contactați info@industryofbeauty.com.

Verbs describe us
0

Scrie ce simți