Spectacolul de teatru creștin „Urma pașilor Tăi…” revine pe scena ARCUB

Pe 15 martie de la ora 20:00, spectacolul de teatru creștin „Urma pașilor Tăi…” revine pe scena bucureșteană și se va juca la Sala Mare din incinta Hanului Gabroveni (Str. Lipscani nr. 84-90).

Inspirat de textul Olgăi Greceanu, spectacolul „Urma paşilor Tăi…” îl aduce în prim-plan pe omul frământat şi zbuciumat, aflat în căutarea adevărului. Personajele din spectacol vizitează câteva dintre cele mai cunoscute ţinuturi biblice, dobândind treptat convingerea că Dumnezeu există. Participând la această călătorie prin spaţii sacre, spectatorii au ei înşişi parte de o experienţă revelatoare, în urma căreia ajung la un adevăr de netăgăduit: Hristos, Mântuitorul Lumii, nu este un simplu personaj de legendă, El este întruparea lui Dumnezeu despre care copacii, grădinile, apele şi cele mai umile locuri depun o incontestabilă şi grăitoare mărturie. Protagoniştii calcă pe urmele Mântuitorului creştinilor şi descoperă măreţia lui Dumnezeu nu în grandoarea construcţiilor piramidale, ci în simplitatea peisajului deşertic.

În spectacolul „Urma paşilor Tăi…”, actorii îşi evidenţiează talentul interpretativ, dar mai cu seamă îşi expun trăirile autentice. Vitalie Bantaş, Amalia Ciolan, Afrodita Androne, Liliana Pană, Ana Maria Bercu, Maria Radu şi Eliza Bercu-Bodeanu, se înfăţişează rând pe rând, fiecare popas al lor atingând cele mai sensibile puncte ale sufletelor noastre.

Biletele pot fi achiziţionate de la casa de bilete din incinta Hanului Gabroveni (str. Lipscani nr. 84-90) la prețul de 25 lei și online de pe http://arcub.ro/bilete-online/  și din rețeaua de bilete EVENTIM cu 27.5 lei.

Info: URMA PAȘILOR TĂI… după Olga Greceanu // spectacol de teatru creștin

Regia: Eliza Bercu-Bodeanu; Coregrafie: Arcadie Rusu

Cu: Vitalie Bantaș, Amalia Ciolan, Afrodita Androne, Liliana Pană, Ana Maria Bercu,

Maria Radu, Eliza Bercu-Bodeanu.

Durată: 1h 40

Verbs describe us
0

Scrie ce simți