Auditia Nationala Shakespeare 400 – Data limită înscriere – 26 aprilie

Doi tineri actori vor fi premiati de British Council la Gala UNITER 2016.

Anul acesta, traditionalul premiu oferit la fiecare editie a Galei Premiilor UNITER inca din 1998 isi propune sa provoace tinerii actori sa-l reciteasca pe Shakespeare si sa-l inventeze scenic in scurte momente de spectacol. Astfel, British Council, sub conducerea lui Nigel Townson, la initiativa si sub autoritatea Ambasadorului Shakespeare, Ion Caramitru (OBE – Honorary Officer of the Order of the British Empire), lanseaza Auditia Nationala Shakespeare 400, in cadrul Programului “Shakespeare Lives” derulat de British Council.

Cei care doresc sa participare la auditie trebuie sa aiba varsta pana in 35 de ani si sa prezinte un one-woman show / one-man show pe texte Shakespeare, de maximum 20 minute.

Candidatii trebuie sa trimita la adresa de e-mail auditieshakespeare400@yahoo.com un curriculum vitae, numele fragmentului scenic ales si durata acestuia.

Data limita de inscriere este 26 aprilie 2016.

Auditia va avea loc in perioada 4-7 mai 2016, la Teatrul National „I.L. Caragiale” din Bucuresti, castigatorii fiind premiati in cadrul Galei Premiilor UNITER care se va desfasura la Oradea, in data de 9 mai 2016.

Se vor acorda 2 (doua) premii cu o valoare individuala de 4500 de lei brut, pentru o actrita si un actor.

De asemenea, cele doua recitaluri vor intra in repertoriul de la Sala Mica a Teatrului National „I.L. Caragiale” din Bucuresti.

Verbs describe us
0

Scrie ce simți