„We love ChristmAS” la Sala de festivități a Colegiului Național Gheorghe Lazăr

Trupa de teatru „AS” a Colegiul Național „Gheorghe Lazăr”, vă invită miercuri, 23 decembrie, ora 18:00, la evenimentul „We love ChristmAS”, un proiect cultural și caritabil de Crăciun, cu teatru, chiar acasă la colindători!
Locația aleasă este una de suflet, Sala de Festivități a Colegiului Național „Gheorghe Lazăr”, acolo unde liceenii AS își desfășoară toate repetițiile.
Partenerul media ce va asigura publicitatea acestui eveniment este Revista LZR.

Intrarea este liberă, existând opțiunea unei donații în cutiile amplasate în sală.
Donația minimă recomandată are valoarea de 10 lei, iar banii strânși vor fi folosiți integral în realizarea Festivalului național de arte pentru liceeni „Florian Pittiș”, ce va avea loc în luna mai 2016 și care are nevoie de fonduri pentru a putea continua să aducă pe scenele Teatrului Bulandra liceenii pasionați de teatru și muzică.

Program
Evenimentul va debuta cu „Almost, Maine” după John Cariani, spectacol care se va juca în cadrul Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu 2016, ca urmare a participării în anul 2015 la Festivalul național de teatru tânăr „Ideo Ideis”.

Apoi, după o gustare din partea casei, vă invităm la „A fost și încă este…”, creație colectivă după Steven Sater și Frank Wedekind, cel mai nou spectacol al trupei, ce a câștigat premiul pentru cel mai bun spectacol la Gala „5 Licee 5 Teatre”, desfășurată la Teatrul Național București.

Verbs describe us
0

Scrie ce simți