Creează-ți propriul Basm la Corbu’n Copăcel

“ Creează-ți propriul Basm” – este un proiect de suflet care așteptă de mult să înflorească. A luat naștere din joacă și totodată din pasiune, din pasiunea pentru frumos și pentru oameni.
De dragul artei m-am gândit că este timpul să scot capul din carapace și să împart cu voi rezultatele și activitatea mea pe această latură.

Lansarea conceptului + vernisaj “ Creează-ți propriul Basm” va avea loc Sâmbătă, pe 19 Decembrie 2015, la Corbu’n Copăcel, începând cu ora 19:30 și sfârșind cu ora 23:00.

Mă numesc Elena Corbu (https://www.facebook.com/elena.c.corbu/?pnref=lhc)
și sunt pasionată de fotografie, atât de pasionată încât în momentul de față pasiunea mă conduce pe mine în cele mai interesante povești despre viață și despre oameni.

Am o vizune care prinde aripi tot mai mari și îmi doresc să faceți parte din această viziune ☺ “Creează-ți propriul Basm” este un proiect inițiat de mine în colaborare cu prietena mea Aradia ( Designer vestimentar:https://www.facebook.com/AradiaFashion/?fref=ts), care are un spirit liber și îi place să depășească limitele în cel mai frumos mod posibil.

Așadar, vă așteptăm la noi cu drag!

Elena C. Corbu | Elena Corbu și Shemun O’Lav Ioana Barna | Aradia

Verbs describe us
0

Scrie ce simți