Retrospectivă ARCEN 2015

ARCEN vă invită vineri, 18 decembrie, ora 20:30, la Cafeneaua Verona, să încheiem împreună primul nostru proiect educațional, „Noi suntem orașul – voluntariat avizat” și să sărbătorim un an plin de evenimente în cadrul Retrospectivei ARCEN 2015.


Cu siguranță ați fost alături de noi la Nocturnele de la sfârșitul verii sau v-am spus povești la Cu bastonul prin București, prin Mahalaua Mătăsari sau Pe la Armenească. Acum, într-un cadru festiv, puteți afla poveștile din spatele poveștilor, ne puteți împărtăși impresiile despre proiectele noastre și vom avea ocazia să schimbăm idei despre ce vom face în anul care urmează.

Totodată, e timpul să aflați mai multe și despre proiectul nostru educațional, Noi suntem orașul – voluntariat avizat, care s-a desfășurat în afara atenției publicului larg. În cele 4 module de educație și voluntariat au fost implicați aproape 100 de liceeni care au făcut posibile trei evenimente din anul acesta: Story-point Femei pe Mătăsari, La pas pe la Armenească și Zoom pe Zambaccian. În cadrul Retrospectivei îi veți cunoașteți pe liceeni și experiențele pe care le-au acumulat alături de noi și ne veți putea ajuta cu aplauzele când îi vom premia.

Vă așteptăm, așadar, pe 18 decembrie, să ne bucurăm împreună de ce am reușit să realizăm anul acesta!

Accesul la eveniment se face doar pe bază de rezervare prin următorul formular (https://goo.gl/KhMWtv), în limita locurilor disponibile.

Proiectul „Noi suntem orașul – voluntariat avizat” este finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România şi este realizat în parteneriat cu Asociația Beneva, Asociația Pro.Do.Mo, Uniunea Armenilor din România și MNAR.

Verbs describe us
0

Scrie ce simți