Camelia Căpitanu te invită la Târgul de Bucurii #2

Sâmbătă, 19 decembrie, între orele 11:00 și 18:00, la Ceainaria GreenTea, Str. Dr. Burghelea Nr. 24, Sector 2, București, va avea loc Târgul de Bucurii inițiat de Camelia Căpitanu: E hotărât lucru că anul acesta înlocuim goana după cadouri cu goana după fapte bune, și ne bucurăm împreună de o atmosferă de poveste – care ne dă de veste că sărbătorile înseamnă în primul rând căldură sufletească.


Târgul de Bucurii a fost creat din grijă pentru tine, cel ce vrei să dăruiești, cu multe idei de cadouri pentru oamenii pe care îi îndrăgești și cu o ocazie minunată de a fi ajutorul lui Moș Crăciun pentru câțiva copilași care mai mult au suferit, decât au copilărit.

Pe 19 decembrie, la Ceainăria Green Tea din București, primești, găsești și dăruiești:
* Haine și accesorii Mischa – cu reduceri mari și foarte mari
* Decorațiuni hand made pentru Sărbători – realizate de artiști & designeriBlumBox
* Brazi stilizați pentru Crăciun – realizați din materiale naturale
* Ceaiuri aromate și accesorii de la Green Tea & turtă dulce – care ne va îndulci cu o faptă bună
* Clătite Caritabile făcute de Capitan in Bucatarie – cu gust de fapte bune: fondurile strânse din vânzarea clătitelor vor fi bucuria copiilor** de Crăciun. Tu savurezi o clătită – și astfel donezi copiilor bucurie.
* Colțul Caritabil – produse sunt donate de cei care expun la târg, iar un cadou ales de aici înseamnă o donație pentru copii. Donează o bucurie.
Copiilașii care se vor bucura de gestul vostru fac parte din mai multe familii cu probleme financiare sau de sănătate, iar pe unii dintre ei îi veți întâlni și la târg.

La prima ediție a Târgului de Bucurii (vedeți aici cum a fost:https://www.facebook.com/events/713821478718892/) s-au strâns pentru copii donații de 2.300 lei. Și pentru că mai mult decât lucrurile materiale, în viață contează trăirile şi experiențele prin care trecem, am hotărât aşa: să strângem în continuate donații pentru copilași, ca Moș Crăciun să le aducă celor 22 de copii care provin din medii defavorizate, o vacanță de 3 zile în Bucovina, prin care să descopere spiritul autentic românesc. Plecarea ne dorim să fie la început de ianuarie, iar ca să facem din acest plan o frumoasă realitate, strângem donații și la Târgul de Bucurii #2.
Ne-ați dat speranță că se poate, de asta avem acum şi mai multă încredere că putem împlini acest vis.

Verbs describe us
0

Scrie ce simți