EFEMERIDE || ANIVERSARE 5 ANI ASSAMBLAGE SCOALA DE BIJUTERIE CONTEMPORANA

Efemeri prin sine, eterni prin arta. O poveste despre experiente, conventii, timp si emotii redata prin intermediul bijuteriei contemporane. Acum 5 ani, lua fiinta Assamblage Scoala de Bijuterie Contemporana si, odata cu ea, speranta unui inceput pentru o noua comunitate artistica in Romania. Au fost 5 ani minunati, in care am crescut alaturi de absolventii si prietenii nostri.
Si pentru ca vrem sa sarbatorim si sa multumim atator oameni, punem la cale un eveniment cultural de amploare cu expozitie de bijuterie contemporana cu vanzare, degustare de vin, recital de chitara clasica si, nu in ultimul rand, o mult asteptata petrecere aniversara!

Perioada: 5-6 decembrie 2015
Locatie: Institutul Italian de Cultura, Aleea Alexandru nr. 41, Bucuresti
Program eveniment:
Sambata, 5 decembrie 2015:
– 11:00 deschiderea evenimentului cu o expozitie de bijuterie contemporana cu vanzare, alaturi de absolventii Assamblage Scoala de Bijuterie Contemporana.
– 18:00 degustare de vin si conferinta de presa informala
– 19: 30 recital de chitara clasica sustinut de Amatis Chifu
– 20:30 petrecere aniversara Assamblage – 5 Ani
—–
Duminica: 6 decembrie 2015:
– 11.00 – 20.00: continuam expozitia de bijuterie contemporana cu vanzare. Veniti sa cunoasteti designerii si provocati-i la discutii. Nu ratati de asemenea sectiunea speciala dedicata aplicatiilor pentru tematica “EFEMERIDE”, amenajata de arh. Ioana Ardelean.

///////

Designeri participanti: Adelina Petcan, Anca Popescu, Andreia Gabriela Popescu, Alina Carp, Catalina Grama, Cleopatra Cosulet, Corina Cubici, Corina Mardari, Cristina Radu, Diana Vasile, Diana Tobosaru, Gabriela Secarea, Ioana Ardelean, Irina Dimiu, Lucienne Buga, Luiza Teodorescu, Mariana Rogoz, Mihaela Iacob, Mihaela Ivana, Monica Stanescu, Otilia Mihalcea, Rada Ureche, Roxana Hodorog, Stelian Gagiu.

EFEMERIDE: insecte din ordinul Ephemeroptera, cu durata de viata de o zi. Dupa depasirea stadiului de larva, insectele adulte isi incep cursa dramatica impotriva timpului, avand doar cateva ore la dispozitie pentru a-si trai viata. Extrapolata la nivelul bijuteriei, contrastul efemer – peren devine cu atat mai vizibil. In mod traditional, bijuteria este vazuta ca un obiect durabil, lasat mostenire de-a lungul generatiilor si acumuland valente culturale si materiale. Ce se intampla insa daca acordam bijuteriei trasatura de efemeritate? Se poate inlocui valoarea conventionala a materialului cu cea a experientei emotionale?

Verbs describe us
0

Scrie ce simți