De notat în calendar – 8 și 9 decembrie – Eric Emmanuel Schmitt se întâlnește cu cititorii la București

Probabil una dintre cele mai așteptate vizite litetare ale anului, iar a mea personală din toate timpurile. este întâlnirea cu Eric-Emmanuel Schmitt, pe care iubitorii de teatru îl cunosc mai cu seamă datorită spectacolului care ne aduce bucurie și melancolie cu fiecare reprezentație – Oscar și Tanti Roz. De la prima vizionare a spectacolului eu mi-am luat tot ce am găsit pe rafturile de la Humanitas Fiction în seria de autor și sunt foarte încântată de acest eveniment organizat de către editură în parteneriat cu Institutul Cultural Francez din București. 
Editura Humanitas Fiction și Institutul Francez vă invita la doua evenimente prilejuite de vizita la București a scriitorului francez Eric-Emmanuel Schmitt, scriitor premiat de Academia Franceză și detinător al Premiului Goncourt pentru nuvelă.

Marți, 8 decembrie, ora 19.00, la Institutul Cervantes (bd. Regina Elisabeta nr. 38), va fi lansat romanul Femeia în fata oglinzii de Eric-Emmanuel Schmitt, bestseller Humanitas Fiction la Gaudeamus 2015, lansare despre care eu am scris aici. La eveniment vor participa, în prezența autorului, Luca Niculescu, director RFI, și Denisa Comănescu, director general Humanitas Fiction.Accesul la eveniment se face pe baza unei rezervări la numărul de telefon 021 311 40 01 sau pe adresa de email cismigiu@humanitas.ro, în limita celor 100 de locuri disponibile până la data de 8 decembrie, ora 15.00.

Miercuri, 9 decembrie, ora 18.30, Ateneul Român va găzdui conferința „Eric-Emmanuel Schmitt în dialog cu Marina Constantinescu“, un eveniment realizat în cadrul „Conferințelor Ateneului Roman“.Biletele se pun în vanzare miercuri, 2 decembrie, începând cu ora 12.00, la casa de bilete din incinta Ateneului Român, intrarea din str. Constantin Esarcu 5–7. Pret unic: 10 lei.
Ambele evenimente se vor încheia cu sesiuni de autografe acordate de Eric Emmanuel Schmitt.

Verbs describe us
0

One thought on “De notat în calendar – 8 și 9 decembrie – Eric Emmanuel Schmitt se întâlnește cu cititorii la București

Scrie ce simți