Tu pe cine consumi? Brand, band, trip

Probabil unul dintre cele mai enervante taskuri personale este să fim atenți la lucrurile mici care spun multe despre noi. Modul în care comunici definește multe din acțiunile tale trecute și constituie un factor important în întreprinderea unor acțiuni viitoare. Dacă acum poate nu găsim sensul în ceea ce ni se întâmplă, dacă ne uităm înapoi totul are sens, pentru că orice pierdere aduce și un câștig de care tu trebuie să-ți dai seama și pe care trebuie să-l valorifici în timp util. Ce am avut nu se va mai întoarce, iar ce vom avea nu e de atins. Știm doar ce avem acum, aici (principiul evenimentelor live) și de aici ne construim perspectivele, ne vin idei, avem viziuni, pasiunea ține locul odihnei și nu abandonăm drumul pe care l-am ales, oricât de întunecat, nesemnalizat și neasfaltat ar fi acesta. Marțea ploioasă mi-am petrecut-o la Maison 13, a fost a doua zi de Advertising Week Bucharest. Au fost 3 conferințe susținute de 3 tineri profesioniști de la care am aflat informații prețioase despre branduri și menținerea comunicării lor cu fanii pe social media,  despre artiști și gestionarea unor probleme de interes general de către staff-ul lor, și  despre eternul urât București de localii săi, dar mereu adorat de turiștii străini.

Raluca Duță: Trebuie să-i facem pe fanii brandului să interacționeze și de aceea noi trebuie să fim informați cu ceea ce fac și celelalte branduri. Trebuie să ieșim din setarea noastră că toată lumea se învârte în jurul paginilor de brand, că nu e așa – nimeni nu intră pe facebook ca să vorbească cu tine brand. Toată comunicarea trebuie să dusă în zona de informare. Interacțiunea pe social media e din ce în ce mai mare pe articole. E important ca brandurile să dezvolte conținut în zona de informare și să livreze informație diferită de competitorii lor și să-și găsească o nișă pe care să comunice.


Anamaria Hâncu: Zona de comunicare este o zonă foarte flexibilă, e o zonă în care trebuie să-ți dai seama că tot ceea ce ești obișnuit să faci într-un fel nu mai arată la fel pe teren. Trebuie să fii foarte inventiv. Trebuie să fii alert tot timpul pentru că se pot întâmpla lucruri. Nu poți să zici niciodată că e ora 6 am plecat de la birou, nu există așa cevaa. Se poate întâmpla orice în orice moment. În cazul oamenilor care doresc să lucreze în domeniul comunicării este importantă și pasiunea pentru muzică, pentru că te vei lovi de foarte multe lucruri.


Alex Filip: Ne-am gândit să căutăm turiști în București și să prezentăm poveștile lor pe Travelers of Bucharest. Obiectivul nostru a fost să arătăm că Bucureștiul este un oraș vizitat de străini, ale căror păreri sunt preponderent pozitive, iar prin aceste păreri pozitive sperăm să schimbăm cumva și mentalitățile românilor, pentru că noi avem o părere foarte proastă despre București.

Verbs describe us
0

Scrie ce simți