Crește-ți ideea cu mai multe bone

Advertising Week nu e despre reclame sau publicitate, e despre oameni care fac lucruri pentru oameni. Nu îți vinde nimeni gogoși. Totul este natural și organic. Iar de aici eu ca participant îmi preiau toate vitaminele, adică informațiile utile despre proiecte care ajută la schimbarea în bine a comunității din care am ales să fac parte. 

A doua conferință din cadrul Advertising Week Bucharest a avut loc tot la Hanul Gabroveni și acolo ne-am întâlnit cu Ruxandra, care ne-a povestit despre crowdfunding, mai cu seamă despre platforma Creștem Idei.
Super-tare, fraților, surorilor, mătușici, bunici! Ideea ta cea măreață acum poate deveni realitate dacă îi dai contur.  Așadar, dacă ai un proiect inovator a cărui țintă este impactul social, dar nu ai finanțare pentru el, îi poți testa fezabilitatea timp de maximum 12 săptămâni o platformă de crowdfunding. Crowdfunding-ul e un fel de chetă online prin care oamenii se implică activ în susținerea ideii tale, prin donarea de sume mici. Cu cât ei donează cu atât tu avansezi cu proiectul și  împreună construiți pas cu pas un vis. Se spune că începutul e cel mai greu, eu aș spune că a avea continuitate este mai greu. E un task pe viață, pe întreaga perioadă de desfășurare a proiectului. Este insuficient să ai idei, dacă nu ai bani ca să le pui în practică. Plus că, într-un fel arată o idee în capul tău, altfel arată ea scoasă la lumină, dar acea lumină nu îi dă și formă … Trebuie să lucrezi la tot. Și din câte am simțit pe propria-mi piele, dar mai ales din câte am văzut la alții din marea lor experiență, e mult mai solicitant să lucrezi la o idee proprie, să o faci să prindă viață, decât să lucrezi pentru ideile altora.

Când lucrezi la propria idee nu ai program și atunci munca nu se termină niciodată, dar e frumos, antrenant și  pasionant. Încurajez orice bună intenție menită să ajute chiar și un singur om.

Vedeți ce proiecte au reușit să fie finanțate aici.

 

Verbs describe us
0

Scrie ce simți