E super-cool să fii voluntar într-un festival de teatru!

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu a început recrutările pentru voluntarii care vor lua parte anul acesta  la buna desfășurare a activităților din cel mai important eveniment cultural din România zilelor noastre. Programul de voluntariat este unul internațional, multi-ofertant pentru tinerilor dornici să se implice direct într-un festival de mare anvergură precum FITS 2016.  Informează-te, înscrie-te și succes! Ne vedem la Sibiu!

Asociaţia Proiect 1200 în parteneriat cu Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu  anunţă deschiderea primei sesiuni de înscrieri pentru Programul de Voluntariat dedicat celei de-a XXIII-a ediţii a festivalului. Înscrierea voluntarilor se va face exclusiv online.

Descoperă magia celui mai important festival de artele spectacolului din România printr-un program de educaţie non-formală ce reuneşte anual o comunitate formată din peste 500 de voluntari din ţară şi din străinătate!

Programul de Voluntariat oferă training şi instruire, supervizare şi monitorizare, alături de o multitudine de avantaje, printre care oportunităţi de training, câştig de experienţă în vederea obţinerii unui serviciu mai bun, învăţarea de lucruri noi şi formarea deprinderilor utile, familiarizarea cu diferite sisteme operaţionale şi structuri organizatorice, membru într-o organizaţie prestigioasă, dar mai ales posesia unui certificat nominal de voluntariat ce poate influenţa punctajul la concursurile organizate pentru ocuparea unui loc de muncă, în sensul că certificatul de voluntar se consideră experinţă profesională, în conformitate cu Legea 78 din 2014.

Consultă legea aici: Legea Voluntariatului în România

Prima etapă a înscrierilor pentru programul de voluntariat din acest an va avea loc până la data de 11 ianuarie 2016. Cei interesaţi să participe la interviuri sunt rugaţi să aplice completând formularul existent la adresa :

http://www.proiect1200.ro/proiecte/inscriere-voluntariat/

Programul de Voluntariat al Festivalului este derulat în parteneriat cu Asociaţia Proiect 1200, care gestionează procesul de recrutare, orientare, instruire şi training, supervizare şi monitorizare al voluntarilor.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm, contactaţi:
Liliana Lirca
mobil: 0749 912 992
email: voluntari@sibfest.ro

Verbs describe us
0

Scrie ce simți