Rugăciune pentru Cristi – Concert caritabil la Journey Pub

Alexa Milea, violonistă trupa Bucium și Quart Elle String quartet: La ultimul nostru concert Bucium,din cadrul PadisFest din luna august, condițiile de pe scenă nu au fost tocmai ideale: 0 grade în aer, ploua, echipamentul tehnic era incomplet la ora 23:00 în creierii munților. Eu am fost prima care s-a smiorcăit, am cantat cu căciula în cap, cu fularul la gât și cu haina pe mine…dacă aveam mânuși le puneam și pe alea. Băieții cu chitările nu-și mai simțeau mâinile. Singurul care n-a zis nimic și  care și-a făcut treaba ca la carte, așa cum e el, meticulos, a fost Cristi. Dupa cântare, care a ieșit extraordinar, publicul era încântat, Cristi ne-a dezvăluit cum s-a chinuit să scoată piesele pe niște tobe legate cu sârme, înălțate pe lemne și care nici nu erau complete! Noi am rămas cu gura căscată pentru că nu aveam ce să-i reproșăm, asta în condițiile în care muzica noastră se bazează pe ritmul tobelor, schimbări constante de tempo dar și pe măsuri compuse.

Lucrau la un album nou în studio și apoi a venit incendiul…Cristi e în spital, iar prietenii săi vor să îl ajute să revină pe scenă.

RADUCANU CRISTIAN

CONT LEI (ING): RO08INGB0000999900058094

CONT EURO (ING): RO73INGB0000999900848735

Cod SWIFT: INGBROBU

RADUCANU LUCIANA

CONT LEI (ING): RO33INGB0000999902301836

Când e nevoie de ajutor, cred că nu încape îndoială să nu oferi acel ajutor în măsura în care ești capabil de a o face. Când e în joc o viață umană, parcă îți așezi prioritățile altfel în timp și spațiu. Întrebarea pe care mi-am adresat-o întotdeauna în cursul existenței mele a fost – cum pot să fiu eu de folos? cum pot ajuta? De când eram pe băncile școlii îmi doream să fac o meserie care să fie utilă celor din jur, să lucrez mereu pentru fericirea oamenilor, iar clipele de fericire pot însemna să asculți o muzică bună alături de prieteni. Iubitorii de muzică știu că sunetul ajunge în cea mai pură stare a sa în suflet atunci când îl auzi la un concert live. Un concert vor susține și fetele de la Quart Elle.  La Librăria Muzicală George Enescu m-am întâlnit cu Iuliana Gheorghe, absolventă a Universității Naționale de Muzică, violoncelistă în două trupe – Tiarra și Quart Elle. Este imposibil să nu o asociezi din prima pe Iuliana cu vreo artă prin silueta ei grațioasă și privirea de ingenuă visătoare. Am pornit împreună pe strada George Enescu nr 25 la Journey pub, cel mai frumos loc pentru a călători prin visare în diferite locuri ale lumii. Și pentru că degeaba visezi sî ajuți, dacă nu o faci concret, iată cum prin muzică putem ajuta un om: Luni, 9 noiembrie, ora 19:00, la Journey Pub Quart Elle string quartet vor susține un concert caritabil pentru prietenul lor Cristi Răducanu, toboșarul formației Bucium, care acum este spitalizat în urma incidentului din clubul Colectiv. Dacă vrei să-l ajuți pe Cristi să bată din nou la tobe în formația Bucium, atunci rezervă-ți un loc la concertul destinat strângerii de fonduri pentru acoperirea tratamentului său din spital, eveniment realizat de Quart’Elle string quartet în parteneriat cu Journey Pub (donează profitul din seara concertului caritabil către familia lui Cristi) și Judy Florescu (intermediar proiect și promotor). Ca să nu fim prea mulți sau prea puțini, e util să știm că putem face rezervări la 0752 285 286 iar intrarea se face pe bază de o donație minimă de 20 lei. Vă așteptăm la concert! 

Din playlistul Quart Elle string quartet amintim:

 

Iar trupa Bucium cântă așa:

 

Verbs describe us
0

Scrie ce simți