Concert al laureaților concursului „România” de la Tokyo

Marți, 3 noiembrie 2015, va avea loc concertul laureaților concursului „România” de la Tokyo, cea de-a 11-a ediție. Concertul se va desfășura în Aula Magna a Universității Româno-Americane începând cu ora 19:30.

Programul serii va cuprinde un recital de muzică clasică între care se vor regăsi compoziții semnate de: P.I. Ceaikovsky, P. Sarasate, J.S. Bach, G. Bizet, W.A. Mozart, H. Kobayashi, V. Bellini, G. Donizetti, F. Borne și F. Doppler. Momentele artistice vor fi susținute de către: Ishizaki Ayaka (flaut), deținătoarea premiului 1 la secțiunea flaut „All Japan Music Competition” dar și în cadrul concursului „Romania International Music Competition”, secțiunea instrumente de suflat, Yamada Airi (mezzo-soprană), câștigătoare a nenumărate concursuri în China și Japonia, precum Premiul I la secțiunea voce în cadrul Competiției de Muzică Internațională ChangJiang Cup 2015, Uematsu Yu (vioară), câștigătoare a Premiului de Încurajare la a 10-a ediție a „Romania International Music Competition”.

Cele 3 soliste din Japonia vor fi acompaniate la pian de către doamna Clementina Ciucu (Academia Națională de Muzică).

 

Evenimentul este organizat de către Romanian Music Society in Japan în parteneriat cu Asociația Economică și Culturală România-Japonia, Centrul de Studii Româno-Japoneze „Angela Hondru” din cadrul Universității Româno – Americane, Camera de Comerț și Industrie România Japonia și Banca Națională a României.

Verbs describe us
0

Scrie ce simți