Festivalul Național de Teatru, ediția 25: 4 spectacole se amână în semn de solidaritate cu doliul național

 

Avand in vedere tragedia produsa in data de 30 octombrie 2015 in Bucuresti, precum si instituirea de catre Guvernul Romaniei a doliului national in intreaga tara in perioada 31 octombrie – 2 noiembrie 2015, organizatorii Festivalului National de Teatru, solidari cu victimele accidentului si familiile acestora, au decis amanarea a patru spectacole programate in ultimele zile de Festival:

„Cerere in casatorie” – o productie a Teatrului „Fani Tardini” din Galati, programata la Teatrul Odeon, Sala Majestic, in zilele de 31 octombrie, ora 21.00 si 1 noiembrie, ora 18.00.

Spectacolul va fi reprogramat in reprezentatie unica marti, 3 noiembrie 2015 de la orele 20.00. (*)

„The History Boys. Povesti cu parfum de liceu” – o productie a Teatrului Excelsior, programat la sediul acestui teatru, astazi, 31 octombrie, de la ora 18.00.

Spectacolul va fi reprogramat in data de 13 decembrie 2015, la ora 18.00. (*)

„Steaua fara nume” – o productie a Centrului Cultural European pentru UNESCO „Nicolae Balcescu”, programat la sediul acestui centru, in zilele de 31 octombrie, ora 19.00 si 1 noiembrie, ora 19.00.

Spectacolul va fi reprogramat in datele de 9, respectiv 16 noiembrie 2015, de la ora 19.00. (*)

„Coada” – o productie a Teatrului Bulandra, programat la sediul acestui teatru, la Sala Studio Space, in zilele de 31 octombrie, ora 18.00 si 1 noiembrie, ora 18.00.

Datele de reprogramare a acestui spectacol vor fi anuntate ulterior (*)

Intreaga echipa a Festivalului National de Teatru isi exprima profunda compasiune fata de familiile indoliate si prietenii celor disparuti, precum si fata de cei care acum se afla intr-o mare suferinta si se lupta pentru viata.

(*) Spectatorii care nu pot sau nu vor sa beneficieze de biletele deja achizitionate si de reprogramarea acestor reprezentatii, vor putea sa-si recupereze contravaloarea acestora, astfel:

– cei care au cumparat bilete de la teatre, isi pot primi banii inapoi de la casele de bilete ale teatrelor respective;

– cei care au cumparat bilete online de pe platforma www.mystage.ro sunt rugati sa trimita un email cu solicitarea returnarii banilor si cu dovada de plata, pentru a putea fi identificati in sistem si a-si recupera investitia.

 

Verbs describe us
0

Scrie ce simți