Sute de bucureșteni au devorat teatru în noaptea lui 17-18 octombrie

Știți ce nu îngrașă și e bun și noaptea? Teatrul! El îți ține de foame, dar nu te satură niciodată, pentru că are acel ingredient secret care te face să tot vii la spectacolele sale. În noaptea dintre 17 și 18 octombrie am stat 12 ore la Clubul Țăranului Român, unde a avut loc Noaptea Devoratorilor de Teatru care ne-a oferit gurmanzilor de cultură: spectacole de teatru și concert, expoziție de portrete și o expoziție de fotografie, lansări de carte și multă socializare pe teme culturale. A fost o noapte în care m-am alimentat cu emoție în diferite doze de intensitate, m-am delectat cu melodii evergreen, oldie but goldie, never dead, și am sperat ca Vivi, colega mea de muncă, să prindă ce e mai bun și gustos din toată bunătatea aceasta de eveniment atât de necesar.
Noaptea Devoratorilor de Teatru le-a propus bucureștenilor o alternativă la cluburile și viciile de acolo, iar aceștia și-au manifestat interesul față de propunerea lui Chris Simion și a echipei sale în număr foarte mare. Mare mi-a fost uimirea când am văzut oameni venind la teatru la 2 noaptea, oameni care nu aveau telefoanele deschise, care nu vorbeau între ei și care erau atenți la ceea ce se întâmpla pe scenă. Ba chiar a venit și o mireasă furată ca să devoreze puțin teatru.  Îi doresc acestui proiect să crească și să atragă cât mai mulți iubitori de teatru, carte, muzică, arte plastice, frumos, bine și util.

Verbs describe us
0

One thought on “Sute de bucureșteni au devorat teatru în noaptea lui 17-18 octombrie

  1. Teatrul iti tine de foame,nu te satura niciodata si chiar salveaza casnicii . Mireasa furata la 2 p.m la devorat de teatru este exemplul elocvent de cat era de convinsa sa faca marele pas!!!! 😀
    Judy tine-ma cu tine la toate spectacolele cand te emotionezi si te bucuri !Asta pentru ca si mie mi se spune in mod prietenesc foarte des Vivi.Bun week-end!

Scrie ce simți