Comunicat: Stagiunea LUNIdependentilor de teatru a început!

 12087520_10207553032362391_735893562_nAvem deosebita placere de a va invita miercuri, 14 octombrie, ora 19:30 la Teatrul Luni de la Green Hours la spectacolul “Radikal”. RADIKAL: Un grup. O cauză. Un ideal. Oliver este un tânăr aspirant la statutul de lider social şi politic. Jim, Adi şi Nae sunt cei dintai discipoli ai lui. Când în interiorul grupului apare Corina, lucrurile iau o întorsătură neaşteptată.

Pornind de la citatul lui Friedrich Nietzsche : „Extremismul este unica formă de voinţă a celor slabi şi nehotărâţi” RADIKAL este un spectacol ce militează împotriva extremismului de orice fel. O comedie amară despre clişee, prejudecăţi, teribilism şi iraţionalitate. RADIKAL de Sever Bârzan cu: Olivia Niță Iulia Verdeș Ștefan Huluba Bogdan Costea Edi Cârlan Mihai Munteniță / Sever Bârzan regia: Dora Barzun

Vă asteptăm la spectacolul de teatru “Radikal” scris de Sever Bârzan şi regizat de Dora Bârzan. Spectacolul este prezentat în cadrul platformei “Stagiunea LUNIdependenţilor de teatru” de la Teatrul Luni de la Green Hours în colaborare cu Doctor’s Studio. RADIKAL: Un grup. O cauză. Un ideal. Oliver este un tânăr aspirant la statutul de lider social şi politic. Jim, Adi şi Nae sunt cei dintîi discipoli ai lui. Când în interiorul grupului apare Corina, lucrurile iau o întorsătură neaşteptată. Pornind de la citatul lui Friedrich Nietzsche : „Extremismul este unica formă de voinţă a celor slabi şi nehotărâţi” RADIKAL este un spectacol ce militează împotriva extremismului de orice fel. Radikal este un spectacol care vorbeşte despre extremism, lipsa de repere, dezorientare şi infantilism, ingrediente perfecte pentru orice platformă socio-politică ce vrea să adune în jurul ei cât mai mulţi adepţi, cât mai slabi şi cât mai nehotarâţi. “Radikal” s-a născut din dorinţa autorului de a sublinia gradul major de pericol pe care îl reprezintă extremismul de orice natură. Radikal este o comedie amară despre clişee, prejudecăţi, teribilism şi iraţionalitate.

Verbs describe us
0

Scrie ce simți