Comunicat: Se pun în vânzare biletele la FNT 2015!

  
afis-fnt-2015Începând cu data de 8 octombrie 2015 Festivalul Naţional de Teatru/UNITER pune în vânzare biletele pentru cele 98 de reprezentaţii ale spectacolelor prezentate în cea de-a 25-a ediţie.

 
Biletele se pun în vânzare începând cu ora 00.01 pe platforma online www.mystage.ro şi la casele de bilete ale teatrelor partenere (Teatrul Naţional „I.L.Caragiale” din Bucureşti, Teatrul „L.S. Bulandra”, Teatrul „Nottara”, Teatrul Odeon, Teatrul de Comedie, Teatrul Excelsior, Teatrul Foarte Mic) odată cu deschiderea acestora.
 
În premieră pentru Festivalul Naţional de Teatru, biletele se vor putea achiziţiona online, prin mystage.ro – prima platformă de bilete dedicată exclusiv spectacolului de teatru din România. Platforma este accesibilă şi de pe orice dispozitiv mobil şi astfel oricine va putea cumpăra foarte uşor bilete la toate reprezentaţiile festivalului.
Sistemul funcţionează foarte simplu: fiecare utilizator îşi alege reprezentaţia şi locurile pe care şi le doreşte în sală şi apoi le cumpără. După efectuarea plăţii, fără alte costuri suplimentare, primeşte automat în contul său şi pe e-mail biletul electronic, cu care va putea intra direct la spectacole. Plăţile pe mystage.ro se pot efectua cu cardul, iar procesarea acestora se face în deplină siguranţă prin platforma euplatesc.ro, aparţinând Raiffeisen Bank.
 
Urmăriţi-ne pe www.fnt.ro, www.mystage.ro şi pe pagina de facebook a Festivalului Naţional de Teatru.
Verbs describe us
0

Scrie ce simți