Ștefan Bănică este cel mai ocupat și variat artist din România

Când nu are concerte, are spectacole de teatru, când nu e la teatru, lucrează la talent show-ul televizat, la ora actuală Ștefan Bănică este artistul cel mai ocupat din România. Ștefan Bănică este singurul artist din România cu turneu de teatru și turneu de concerte la nivel național, constat cu o bucurie învăluită într-un aer de sărbătoare. Mi se pare extraordinar să poți munci atât și un astfel de exemplu este de luat în seamă, mai ales în momentele de cumpănă pe care mulți dintre noi poate le traversează uneori. 

„Libertatea artistică înseamnă în primul rând libertate de exprimare, pentru că imaginația nu are limite, singurele limite ale imaginației sunt cele puse de noi înșine. În momentul în care intri într-un angrenaj al spectacolelor – și aici vorbesc de producție, de vânzare, de publicitate – trebuie să fii foarte atent sau să lupți pentru ca libertatea artistică să rămână intactă.” (Ștefan Bănică)

În stagiunea 2014-2015, spectacolul Desculț în parc, de Neil Simon, regia Ștefan Bănică, a avut peste 20 de reprezentații în teatrele și casele de cultură din provincie și doar 2 reprezentații în București. Luni, 5 octombrie, spectacolul Desculț în parc a revenit pentru a doua oară anul acesta la Buzău, iar marți, 6 octombrie se va juca la Casa de Cultură a Sindicatelor din Ploiești și miercuri, 7 octombrie se va juca la Casa de Cultură „Ion Petrovici” din Tecuci.
Apoi, Ștefan Bănică revine la București pentru a juca un dublu-rol în spectacolul La pulce, de Georges Feydeau, regia Horațiu Mălăele, care va avea următoarele reprezentații pe 9, 15 și 16 octombrie la Teatrul de Comedie. Iar pe 21 octombrie va fi o nouă reprezentație a spectacolului Revizorul de N.V. Gogol la Teatrul de Comedie.

Iar pe 26 octombrie, bucureștenii vor vedea super-comedia Desculț în parc, de Neil Simon, în regia lui Neil Simon, la Teatrul Mic. 
Iar după teatru, urmează turneul național de concerte intitulat după ultimul single al artistului – Gură, taci!
Acestea sunt orașele în care spectatorii se pot bucura de un concert Ștefan Bănică:
29 octombrie – Galați – Casa de Cultură a Sindicatelor
30 octombrie – Constanța – Casa de Cultură a Sindicatelor
11 noiembrie – Timișoara – Filarmonica „Banatul”
12 noiembrie – Craiova – Sala Polivalentă
17 noiembrie – Brașov – Sala Patria
18 noiembrie – Bacău – Teatrul de Vară „Radu Beligan”
19 noiembrie – Iași – Sala Polivalentă
20 noiembrie – Suceava – Casa de Cultură a Sindicatelor

21 noiembrie – Ploiești, Casa de Cultură a Sindicatelor
Biletele se pot achiziționa și online: http://www.bilete.ro/concert-stefan-banica-gura-taci-turneu-national-galati-29-oct-2015

Verbs describe us
0

Scrie ce simți