Comunicat: Creaţiile copiilor la Palatul Suţu!

unnamed (14)

Ediţia a doua a programului “Şcoala la palat” din cadrul Salonului BD “Poveşti din Bucureşti în benzi desenate”, s-a încheiat. 500 de copii au participat timp de două luni la ateliere de astronomie, arhitectură, benzi desenate, istorie, tehnica decupajului, a colajului, şi a împletiturii.

Muzeul Municipiului Bucureşti organizează în luna septembrie o expoziţie cu lucrările copiiilor participanţi la atelierele mai sus menţionate!

Expoziţia este amenajată în sera palatului Suţu, cu un program de vizitare zilnic, în intervalul orar 10:00 – 18:00.

Mulţumim tutror copiiilor participanţi şi profesorilor care le-au bucurat vacanţa de vară într-un mod creativ şi dinamic: Asociația Istoria Artei – Alina Havreliuc, Oana Marinache, Andrei Răzvan Voinea şi Costin Gheorghe, Asociația Redescoperă Istoria – Alice Diana Boboc, Mihăiță Enache, Ionuț Enache, Gabriel Feher, Vlad Badiu şi Bogdan Alecu, Creative Arts – Mincă Angela Ioana, Stoica Ionela şi Dana Togan, Mihai Grăjdeanu – autor de benzi desenate, Andrei Berinde – colecţionar şi colegilor de la Observatorul Astronomic „Amiral Vasile Urseanu” – Adrian Șonka, Mihai Dascălu, Elisabeta Petrescu, şi colegelor Ionela Uţă şi Eliana Radu.

Verbs describe us