Președintele României a acordat Înaltul Patronaj Festivalului Național de Teatru, ediția 2015

afis-fnt-2015Ne bucurăm să vă putem aduce la cunoştinţă că Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a acordat Înaltul Patronaj Festivalului Naţional de Teatru pentru ediţia 2015.

Acest fapt onorează ediţia aniversară a Festivalului Naţional de Teatru şi reafirmă importanţa acestuia în contextul priorităţilor naţionale în domeniul culturii.

Cea de-a 25-a ediţie se va desfăşura în perioada 23 octombrie – 1 noiembrie 2015, la Bucureşti şi va prezenta publicului un număr de 44 de spectacole selecţionate din întreaga ţară, precum şi două spectacole invitate din străinătate: „The War” (regia Vladimir Pankov), o co-producție a Festivalului Internațional de Teatru Cehov de la Moscova și a Festivalului Internațional de Teatru de la Edinburgh, în colaborare cu SounDrama Studio și „Front” (regia Luk Perceval), o producție Thalia Theatre din Hamburg.

Festivalul Naţional de Teatru este un proiect cultural organizat de UNITER, finanţat de Ministerul Culturii şi Primăria Capitalei.

Verbs describe us
0

One thought on “Președintele României a acordat Înaltul Patronaj Festivalului Național de Teatru, ediția 2015

  1. Promitator interesul si implicarea noului Presedinte pentru promovarea si pastrarea traditiei teatrului romanesc!!!Good,go ahead!

Scrie ce simți