„Muzica la Altitudine” cu violoncelistul Răzvan Suma şi violonistul Ştefan Horvath

anonim (9)Aflat la o Treia ediție, master-class-ul cu participare internațională „Muzica la Altitudine” VA AVEA loc Între 18 si 26 Iulie 2015 la Poiana Stampei, in Bucovina, Unde vor muzicieni tineri AVEA oportunitatea de a studia tehnici de instrument de interpretare ȘI Împreună cu doi muzicieni de talie internațională, violonistul Ștefan Horvath (Elveția) ȘI violoncelistul Răzvan Suma (România), concertist solist al Radio România. Primele Două Ediții „Muzica la Altitudine” 2013-2014 s-au bucurat de succes reale ONU, atat la Nivel local, CAT ȘI Național, la concertele final participând SUTE de spectatori.

Tot version Perioada cursurilor „Muzica la Altitudine” Sunt programate Două recitaluri version cadrul Festivalului de poezie si muzica de Cameră de la Bistrița, susținute de violonistul Ștefan Horvath (16 iulie) ȘI violoncelistul Răzvan Suma (18 iulie). Cursul Muzica la Altitudine din 2015 se incheia cu VA Două concerte susținute 25 si 26 iulie la Casa de cultură DIN Poiana Stampei ȘI Sinagoga Bistrița Aceste concerte final vor AVEA loc version cadrul Festivalului Flori de pe Dorna DIN Poiana Stampei ȘI la Sinagoga Bistrița version cadrul Festivalului de Poezie si muzica de camera foto.

Tinerii muzicieni cu vârste cuprinse Între 14 ȘI 26 de ani au Fost Selectati in urma Unui apel public în Perioada aprilie-iunie 2015. Muzicieni din Elveția, Italia ȘI Ucraina au confirmat participarea la Cursurile de maiestrie, o Treia ediție continuând deschiderea la Nivel Internațional începută în 2014. Lucrul version astfel de GRUPURI INTERNAȚIONALE generează ONU Schimb de tradiții Culturale, Practici de lucru, experiente personale de îngrijire Contribuie la o Bună Cunoastere reciproca, în Dimensiunea interculturală a PROIECTULUI.

Zona aleasă pentru Desfasurarea Evenimentului Ofera cursanților o Atmosfera potrivita pentru studiu ȘI relaxare. Vor Muzicienii AVEA ocazia Să lucreze Alături de doi profesori corepetitori la pian, CEEA ce le vo oferi ocazia Unui studiu complex ȘI Continuu. Version scopul asigurării UNEI vizibilități Majore la Nivel Național ȘI un UNEI durabilități Importante, Sunt Invitati ȘI Reprezentanti ai unor Organizații Culturale si Spatii muzicale Naționale ȘI INTERNAȚIONALE.

La programul acestui finalul educativ, Profesorii vor desemna cel mai bun cursant, acesta Avans ocazia de a CONCERTA cca solist Împreună cu UNUL Dintre profesori pe parcursul Anului 2015.

Master-class-ul „Muzica la Altitudine” Doreste Să ofere Tinerilor muzicieni ocazia întâlnirii cu profesori de exceptie, de îngrijire Să Contribuie la Dezvoltarea artistică ȘI personala ȘI grijă Să creeze Oportunități profesionale version Viitor.

Cursurile de maiestrie „Muzica la Altitudine” Sunt organizate de Asociația culturală „Muzica la Altitudine”, Asociația culturală Analia Selis, Centrul Județean pentru Cultură Bistrița-Năsăud,

Primăria Poiana Stampei, Jud. Suceava ȘI Institutul Cultural Român, cu sprijinul Fundația Culturală Societatea de Concerte Bistrița, Cofetăria Cristina, Restaurantul La Pentelescu, Innobyte, RCB ȘI BMW. Parteneri media Radio România Cultural ȘI Radio România Muzical.

Verbs describe us
0

Scrie ce simți