O familie armonioasă și sănătoasă în care predomină dragostea de toate felurile

Șerban Georgescu: Cred că buna înțelegere între părinți, dar și un cămin unde are posibilitatea să crească și să se dezvolte alături de câini, pisici, plante, sunt ingredientele esențiale pentru dezvoltarea armonioasă a unui copil și sper că în ceea ce privește creșterea băiețelului meu, am luat decizia corectă. Cu siguranță pot spune că suntem fericiți împreună. Nimic nu este mai frumos decât să știm că acasă ne așteapta „fetele” în fiecare seara. Căminul nostru este unul plin de viață mereu. Îmi încep ziua impins de la spate de nerăbdarea lor de a lua micul dejun și mi-o închei cu chicotelile lui Cris asaltat de afecțiunea lui Aki, cățelul, sau impresionat de răbdarea pisicilor atunci când încearcă să le ridice în brațe.

Andreea Georgescu: Mai întâi a fost Blitzi, un ghemotoc cât palma, negru ca tăciunele. Primul lucru pe care l-a făcut când m-a văzut a fost să mă scuipe ca un adevărat pui de dragon. A fost dragoste la prima vedere. Anul acesta Blitzi împlinește 6 ani, iar porecla ei este în continuare ‘Fiara’.
Apoi a fost Aki, un pui de cățel abandonat. Evident că nu am rezistat tentației, l-am luat acasă, unde, a fost întâmpinat cu mare mirare de Blitzi. Pe vremea aceea Aki, care acum are vreo 25 kg, era mai mică decât Blitzi și sărea cu mult entuziasm în calea pisicii doar, doar va fi băgată în seamă. După câteva zile de tatonări Aki a fost adoptată de Blitzi. Ea are acum 5 ani și îi poartă mult respect lui Blitzi, ca unei adevărate mame.
Apoi am găsit-o pe Sheba, mică, cu nasul spart, plină de paraziți și purici. Timp de o săptămână am mers cu ea la doctor în fiecare zi și am reușit să o transformăm într-o frumoasă domnișoară. Când am adus-o acasă primul lucru pe care l-a făcut a fost să încerce să zgârie cățelul căruia i-ar fi ajuns pe o măsea. Aki a preferat să o lingă drăgăstos, ceea ce pentru mica pisică a reprezentat o baie strașnică. De atunci sunt iremediabil îndrăgostite una de cealaltă și cred că sunt surori. Blitzi a acceptat-o și ea pe Sheba după multe rugăminți din partea noastră și cu mare regret că nu mai este ea singura felină din casă. Sheba are acum 4 ani.
Apoi s-a întâmplat să mă mut cu serviciul, urmând ca vila unde lucram să fie demolată. În curtea fostului sediu era o pisică, în vârstă pe atunci de vreo 10 ani, tare înțeleaptă. Această pisică urcase pentru prima dată în viața ei la etajul al doilea unde lucram cu scopul de a ne arăta că este bolnavă. Avea râie auriculară și infecția îi spărsese timpanul. Această minunată pisică maidaneză a știut să ceară ajutorul unor oameni care până atunci nu îi acordaseră foarte multă atenție. Am alergat cu ea la doctor crezând că a fost mușcată de câini pentru că era plină de sânge pe toată blana. Nu a avut nimic de obiectat la injecții și medicamente și zilele următoare a stat foarte cuminte pentru că știa că trebuie să meargă la doctor. Dupa ce s-a făcut bine, a rămas cu obiceiul de a urca la noi în birou în fiecare zi. Și cred că ați ghicit că în momentul mutării nu m-a lăsat inima să o las acolo. Am luat-o acasă. O cheama Fifi și este la noi deja de 2 ani. În câteva săptămâni și cu multă răbdare am reușit să o împrietenim cu pisicile și câinele pe care, inițial, l-a respins foarte agresiv. Acum dorm bot în bot.
Dupa trei pisici și un câine, a venit rândul și puiului de om, care începuse să crească în mine în iarna 2011-2012. Am avut o sarcină minunată fără grețuri și orice fel de probleme, cu pisicile torcându-mi pe burtică și cu Aki care a înțeles imediat că trebuie să renunțe, pentru o perioadă la salturile pe a mea burtică.
Și așa cu multă voie bună, în septembrie 2012 a venit pe lume ultimul (dar cu siguranță nu cel din urmă) membru al haitei – Cristian. Este de înțeles că fetele (a fost o pură întâmplare ca toate patru să fie fete) sunt îngrijite, vaccinate, deparazitate. Singura măsură pe care am luat-o a fost să le interzic deocamdată accesul în camera unde bebe doarme noaptea, până când înțelege el mai bine că nu are voie să le ciufuleasca sau să le tragă de coadă.
Cristian este de-a dreptul încântat de ele, le urmărește peste tot iar când se joacă între ele râde cu gurița până la urechi. A început de vreo 2 luni să socializeze cu ele, să le mângaie și să se pupe cu cățelul, care evident că îl linge bine de tot de câte ori îl prinde spre marea satisfacție a lui Cris.
Suntem o haită mare și frumoasă și consider că, în felul acesta, copilașul nostru crește într-un mediu sănătos și armonios. Nu am fost niciodată bolnavi din cauza fetelor, ba chiar dimpotrivă cred că suntem mai puternici și mai sănătoși atât fizic cât și psihic. Așa cum nu mi-aș abandona sau dezamăgi vreodata copilul, în același fel nu aș renunța NICIODATĂ la vreuna dintre fete, ele fac parte din familia noastră. Cu mult drag,Haita Georgescu

Verbs describe us
0

One thought on “O familie armonioasă și sănătoasă în care predomină dragostea de toate felurile

  1. Sunteti frumosi in&out! Sa aveti parte de multe zile frumoase impreuna cu cat mai putine vizite la doctor :)! Va admir mult pentru adoptii si convietuirea armonioasa!

Scrie ce simți