Sing 4 a cause – cântări caritabile

Dacă pot ajuta cu ce am, atunci sunt cea mai fericită, că nu fac umbră degeaba pe aici.

Vă mulțumesc tuturor celor care susțineți acest proiect.

Sing for a cause -cântări caritabile este cel mai util proiect pe care l-am făcut în viața mea și povestea se va repeta cu fiecare îngeraș care are nevoie de ajutor.

Nimeni nu poate supraviețui singur pe lume! Andreea mi-a demonstrat prin forța sa cât de slabă sunt eu în fața problemelor mele și cât de puternică poate fi ea în confruntare cu adevăratele dureri ale vieții, pe care mulți dintre noi nu știu cum să o prețuiască.

Învățați despre viață de la un copil special de al cărui zâmbet vă va fermeca de îndată ce veți deschide site-ul său – http:// povesteaunuizambet.wordpress.com

Dacă ar fi să mă leg de un nume pe planeta asta, acela ar fi ANDREEA ION, o făptură care mă impresionează cu forța sa pe măsură ce trece timpul.

Orice mi s-ar întâmpla, voi prioritiza faptul că EA mi-a dat ocazia timp de 6 zile de a fi altfel, prin muzica dedicată ei, colinde, dar și cântecele frumușele precum zâmbetul ANDREEI și ochii ei cei mari și expresivi.

Charity Christmas – Colinde caritabile pentru Andreea s-a desfășurat în datele de 13, 14, 20,21, 22 și 23 decembrie în Parcul Unirii, găzduite de Crăciunul în bucate și susținute de Aoln Romania.

Verbs describe us
0